Shiatsu

Rentouttava shiatsu

Shiatsu tarkoittaa peukalolla painamista. Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, jossa hoitaja käy käden ja peukalon painallusten avulla kehosi energiaradat lävitse.
Keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi, pystyen näin korjaamaan mahdolliset häiriötilat.

Hyviä hoitotuloksia on saatu mm.migreenin, päänsärkyjen, niska-hartia vaivojen, selkä särkyjen, stressin, ruuansulatusvaivojen, väsymyksen ja masennuksen hoidossa. 

Hoidon aluksi tehdään haastattelu jossa kartoitetaan asiakkaan vaivat ja toiveet. Hoito tehdään lattialla futonpatjan päällä.

Asiakkaan vaatetuksen olisi hyvä olla miellyttävä, joustava pitkähihainen paita ja pitkät housut+ villasukat. Hoito päättyy lepo hetkeen.

Rentouttava shiatsu hoito kestää n.90 min.

 

Analysoiva shiatsu

Analysoivassa shiatsuhoidossa asiakas haastatellaan tarkemmin. Haastattelun perusteella laaditaan yksilöllinen hoito. Toisella käyntikerralla saat kirjalliset kotihoito-ohjeet ruokavaliosta, liikunnasta ja elämäntavoista. Jokaisella kerralla tehdään shiatsuhoito.

Analysoiva shiatsu hoitokerta kestää n.120 min
ja on suositeltavaa käydä hoidossa ainakin kolmesta viiteen kertaan n. viikon välein ja jatkaa käyntejä oman tarpeen mukaan.

 

Shiatsu hoito ei sovi akuutin tilan esim. kuumeen tai tulehduksen hoitoon. Esteenä hoidolle on myös esim. raskaus, sydämmentahdistaja, syöpähoidot, vastikään tehdyt leikkaukset (varoaika 3kk-1v. riippuen leikkauksesta):