Tarinaa minusta

Olen Riia Janhunen äiti, mummo, luontaishoitaja, shiatsu- ja aromaterapeutti. Olen opiskellut itseni myös Sosionomiksi ja lähihoitajaksi.
Luontaishoitoja olen opiskellut ja tehnyt vuodesta 2009 saakka . Valmistuttuani luontaishoitajaksi ja Shiatsuterapeutiksi perustin Luontaishoitola Keijunpeilin vuonna -11. Ensimmäiset reilut kolme vuotta olin osa-aikaisena yrittäjänä ja osan päivästäni ohjeistin asiakkaita luontaistuotekaupassa, samalla opiskellen vielä Aromaterapeutin pätevyyden.
Sitten tuli aika siirtyä kokopäiväiseksi Keijuksi (yrittäjäksi). Samalla etsiskelin tuotesarjaa, josta saisin hoitolalle tukituotteita asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Kun jotain oikein toivoo se tuodaan meidän eteemme niin, että kiinnitämme siihen varmasti huomiota… niimpä törmäsin Foreverin Aloe Vera tuotteisiin. Tuotteet ovat perheemme jokapäiväisessä käytössä ja niitä löydät hoitohuoneelta oman hyvivointisi tukemiseen.

Syy miksi halusin perustaa luontaishoitolan oli ja on yhä edelleen se, että haluan auttaa muita voimaan paremmin. Sain itse aikanaan hyvän avun omiin vaivoihini luontaishoidoista ja se sysäsi minut opiskelemaan alaa. Koko koulutuspohja ja elämän kokemus antavat minulle mahdollisuuden nähdä asioita monelta eri kantilta, jolloin voin paremmin toimia matkaoppaanasi sinun hyvinvoinnin polulla. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä rentouttavia sekä hoitavia. Kiinalainenlääketiede on pohjana opinnoissani ja sen vaikutus näkyy kaikissa hoidoissani. Haluan hoitaa sinua, enkä vain oiretta.

Asustelemme nykyisin puolison kanssa kahdestaan ja se mahdollistaa minulle töiden tekemisen kotonamme olevassa hoitotilassa. Rauhallinen ympäristö luonnon keskellä järvenrannassa hoitaa jo omalta osaltaan tänne saapujaa.  Meiltä on vain 7 km Mikkelin torille, mutta kuulen useasti asiakkailta, että he kokevat tulevansa eri maailmaan, kun saapuvat tänne luonnon keskelle. 

Vapaapäivinä ja monesti hoitojen välillä kipaisen laiturille hengittelemään tai kävelen metsässä nauttien luonnon parantavasta voimasta.  Koen, että on tärkeää antaa mielen levätä välillä, koska tässä maailman tilanteessa informaatio ähky on valtaisa ja sen negatiivisuus vie mennessään, mikäli siihen ei kiinnitä huomiota. Siksi puhun ja kirjoittelen paljon rentoutumisesta ja pysähtymisestä.
Vapaapäivinä huomioni saavat usein lapsenlapset. Heidän kanssaan touhuilu voimaannuttaa ja saa minut pysymään hetkessä. Lasten ilo ja nauru tarttuu, välillä on hyvä meidän aikuistenkin keskittyä vain leikkimiseen ja nähdä asioita lasten silmin. 

  Halauksin Riia