Tarinaa minusta

Olen Riia Janhunen äiti, luontaishoitaja, shiatsu- ja aromaterapeutti, unisiepparin vääntäjä, huuhaa akka =) Luontaishoitoja olen opiskellut ja tehnyt n.yhdeksän vuotta. Niistä reilut kolme vuotta olin osa-aikaisena yrittäjänä ja osan päivästäni ohjeistin asiakkaita luontaistuotekaupassa.
Viisi vuotta sitten siirryin kokopäiväiseksi Keijuksi (yrittäjäksi). Samalla etsiskelin tuotesarjaa josta saisin hoitolalle tukituotteita asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin.Kun jotain oikein toivoo se tuodaan meidän eteemme niin että kiinnitämme siihen varmasti huomiota…

Niinmpä minä törmäsin konkreettisesti messuilla Foreverin Aloe Vera tuotteisiin. Siis kaadoin tuoteet pöydältä lattialle=) siinä niitä keräillessäni mielenkiintoni heräsi ja halusin kokeilla muutamia tuotteita. Hyvin nopsasti huomasin hyviä vaikutuksia omassa olossani ja ryhdyin kokeilemaan yhä useampia ja useampia tuotteita.

Tuosta on nyt kulunut viisi vuotta… tuotteet ovat jokapäiväisessä käytössä perheellämme ja ne löytyvät myös hoitolan hyllystä. Olen niin ihastunut niiden monipuolisuuteen ja hyvinolon lisäämiseen, että aloin myös pitämään hemmotteluhetkiä jolloin jokainen pääsee kokeilemaan tuotteita. Tästähän minulle kehkeytyi sitten työkin =)

Ihan aina en kuitenkaa ole pitämässä hemmotteluhetkiä tai tiimini apuna tai hoitolalla, välillä pidän kaikenlaisia kursseja, missä milloinkin, välillä istuskelen sään salliessa ulkoportaillamme tekemässä unisieppareita tai vain nautiskelen olostani mieheni kanssa. Siksi on hyvä sopia tapaamisaika etukäteen. Myöskään hoitojen aikana en vastaile puhelimeen tai palvele muita asiakkaita.

Pyrin katsomaan elämää aina maanläheisten silmälasien lävitse. Perheeni ja ystäväni tietävät, että apua pyytäessään he saavat ohjeita ruokavaliosta, vaihtoehtoja luontaishoidoista, neuvoja eteerisistä öljyistä, yrteistä, kukkauutteista tai homeopatiasta. Kuljen elämän polkuani rinnallani henkimaailma, mutta tärkeämpänä kanssakulkijana pidän henkiä jotka kulkevat täällä maailmassa ”makkarankuoressa” eli fyysisessä kehossa.

Kiitos, että kuljit matkassani hetken =) Halauksin Riia