Tarinaa Keijunpeilin synnystä

Keijunpeili nimen kuulin ensimmäistä kertaa vuosia, vuosia sitten 3 vuotiaan tyttäreni suusta. Oli kaunis kesä aamu ja istuin takapihamme portailla, aamu ei ollut minulle aurinkoinen, ennemminkin myrsky alkoi olla lähellä. Uninen neiti istahti viereeni,

”Keijunpeili” tyttö hihkaisi ja kyykistyi nurmikolle. Poimulehden sisällä oli kastepisara. Hetken peiliä ihailtuaan hän istui taas viereeni ja alkoi ihastella keijujen leikkiä. Tuolloin pidin asiaa lapsen mielikuvituksena, mutta jokin hetkessä oli ihmeellistä, oloni muuttui ja päivästä tulikin kaunis.

Tuosta hetkestä on siis kulunut aikaa ja monet pienet sekä isommatkin ”keijut ja menninkäiset” ovat minun vierelläni kulkeneet, välillä elämän polulleni kiviä kantaen, välillä minut niiden yli nostaen.
Vuosien saatossa koulutin itseni sosionomiksi ja toimin yrittäjänä päivähoito puolella. Oman elämän karikot ja tiellä olleet kivet saivat minut lähtemään luontaishoitoon. Siellä koin sen saman tunteen minkä Keijunpeiliin kurkistaminen oli saanut aikaiseksi. Aika pysähtyi, ilo ja rauha kumpusivat sisältäni. Halusin jäädä tuohon olotilaan joten aloin etsiä koulutusta itselleni.
Aloitin uuden polkuni käymällä Reiki 1 ja 2 kurssit -04, enkelienergiahoitajaksi valmistuin -06. Siinä välissä ennätin kokeilemaan, jos jotakin kurssia ja asiaa, etsien oikotietä onneen, kuitenkaan löytämättä sitä mitä hain. Onneksi vierelläni kulki sielunsisareni, joka rämpi yhdessä kanssani nuo polut. Nyttemmin olen huomannut, että pysähtyminen ja pienistä asioista nauttiminen tuo ilon ja rauhan sisälleni.
Luontaishoitaja koulutuksen aloitin -06 Ak luontaisterapiaopistossa.
Luontaishoitajalla tulee olla myös länsimaalaisen lääketieteen perusopinnot, joten opiskelin lähihoitajaksi ja valmistuin 4/10. Luontaishoitaja opintoni jatkuivat shiatsuterapeutin koulutukseen, joiden opinnot ovat nyt takana, mutta edessä siintää vielä seminaarityö ja koe ennenkuin diplomi on kädessäni. Niitä tehdessäni aloitin myös aromaterapeutin koulutuksen.
Tammikuussa -11 eteeni avautui mahdollisuus avata luontaishoitola. Miettiessäni nimeä yritykselle, nyt jo lähes aikuinen tyttäreni totesi ”Keijunpeili”. Tuo nimi on kulkenut poimulehden nimenä läpi hänen nuoruutensa. Kysyin voisiko hän maalata näkemänsä Keijunpeilin ja siitä muodostui idea yrityksen logoksi.

Nyt sinäkin voit kurkistaa Keijunpeiliin.
Tervetuloa pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan hoidosta.
Toivon, että löydät oman keijuenergiasi, keveyden ja ilon elämääsi.

 

Nyt nuorimmaiseni muokkasi kuvaa uudistaessaan keijunpeilin kotisivuja. Välillä on aika pyyhkiä pölyt vanhasta ja pyörähtää tanssiin =)